Home

Welkom op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland

Op deze website willen we u graag informeren over de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. Ook willen we u onder meer op de hoogte houden van bijzondere evenementen en activiteiten.

Actueel

Landelijk jeugdweekend en jeugddag in Soest 19.09.2014

Van vrijdag 12 september tot en met zondag 14 september 2014 waren de Nederlandse jeugdleden samen op een camping in Soest. Het is al enkele jaren een goed gebruik dat de landelijke jeugddag in Nederland op deze wijze gestalte krijgt. Op de camping werd met de hulp van een twintigtal vrijwilligers op donderdagmiddag door het tentenverhuurbedrijf een grote tent opgebouwd waar zondag de grote jeugddienst voor bijna vierhonderd jeugdigen plaats zou gaan vinden. Enkele cateringtenten, een koelwagen, generatoren en douche/toiletwagens completeerden het kampement.

Lees meer

Introductie nieuw jeugdkoorboek 17.09.2014

Tijdens het landelijk jeugdweekend 2014 (12-14 september 2014 in Soest) werd het nieuwe jeugdkoorboek gepresenteerd. 'Aan dit boekje is geruime tijd gewerkt door een enthousiaste werkgroep van jeugdigen en jeugdkoordirigenten. Zij hebben geprobeerd om een repertoire samen te stellen wat aan verschillende interesses en smaken tegemoet komt, maar ook aan kan sluiten bij ons nieuw-apostolische geloof.', zo schrijft apostel P. Klene in een brief gericht aan de jeugdleiders en jeugdkoordirigenten.

Lees meer

Oproep voor uitzending naar Aruba en Curaçao - Welke priester wil in 2015 deze gemeenten helpen verzorgen? 09.09.2014

Het jaar 2014 was voor de gemeente op Aruba een bijzonder jaar. Er kwam een einde aan de vaste bezetting op Aruba. De gemeente werd vervolgens wisselend bezocht. Priester Den Hamer en zijn echtgenote kwamen voor de laatste keer en diaken Lowe en zijn echtgenote waren bereid om nog enige maanden de gemeente te verzorgen. Daarna volgden nog enkele bezoeken van behulpzame priesters.

Lees meer

Nieuwbouw kerk Tamansarie (Suriname) ligt op schema 09.09.2014

Na een korte onderbreking vanwege zijn vakantie is de aannemer weer begonnen met de bouw van de nieuwe kerk in Tamansarie (Suriname). De kunststof kozijnen zijn reeds vanuit Nederland gearriveerd. In de derde week van september 2014 zullen ook de kunststof binnendeuren per container worden verscheept. Evenals de banken, altaar, kruis en verlichting.

Lees meer

OPROEP CONTAINER LADEN VOOR SURINAME 05.09.2014

Op donderdag 9 oktober 2014 wordt er door Stichting Corantijn in Benschop weer een container geladen met hulpgoederen voor Suriname.

Adres: Dorp 114, te Benschop.

Helpt u ook mee?

Voor aanmelding en nadere informatie kunt u contact opnemen met: Teus Anbeek, telefoonnummer 06-28774042

Lees meer

Voortgang nieuwe kerk op Curaçao 05.09.2014

Geheel volgens planning is woensdag 3 september 2014 de container met inboedel gearriveerd in Curaçao. In deze container bevond zich 14 m3 aan goederen zoals altaar, orgel, kerkbanken, alsmede de inrichting voor het bijbehorende woonhuis. De inrichting van de kerk komt grotendeels uit voormalige kerken in NRW. De inboedel van het woonhuis is grotendeels aangekocht in Nederland. Dit alles werd door vanuit Moerdijk vervoerd naar Curaçao.

Lees meer

Impressie Jeugdweekend 2014 in Suriname 03.09.2014

Vanaf vrijdag 29 augustus 2014 tot en met zondag 31 augustus 2014 heeft het jeugdweekend in Suriname plaatsgevonden. Het thema betrof: Talent. Op een groot spandoek stond : Jeugdkamp 2014 Wat is jouw talent?

Lees meer