Home

Welkom op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland

Op deze website willen we u graag informeren over de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. Ook willen we u onder meer op de hoogte houden van bijzondere evenementen en activiteiten.

Actueel

Nieuwe kerk voor de gemeente Emmeloord 12.03.2015

Zondag 8 maart 2015 bezocht opziener R. Vis de kerkgemeente Emmeloord.  Namens het kerkbestuur mocht hij een bijzondere boodschap brengen: namelijk een nieuwe kerk voor de gemeente!

Lees meer

Nieuwe priester in gemeente Asigron (Suriname) gewijd 10.03.2015

Op zondag 8 maart 2015 bezocht apostel P. Klene de gemeente Asigron in Suriname. Aan de kerkdienst namen 96 mensen deel. 

Tijdens deze kerkdienst werd een jonge geloofsbroeder tot priester gewijd. 

Lees meer

Aankondiging: nieuwe webmaster per 1 maart 2015 09.03.2015

Na ruim vijf jaar betrokken te zijn geweest bij het beheer van de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland, zal broeder Michael Vorbrodt, in verband met zijn verhuizing, afscheid nemen als webmaster van de Nederlandse website. Hij is per 1 maart 2015 opgevolgd door priester Hans Koetsier. Michael Vorbrodt wordt hartelijk bedankt voor al zijn inzet, toewijding en betrokkenheid. Hij was onder andere nauw betrokken bij de omzetting naar een nieuwe website in 2011.

Lees meer

Nieuwe kerk in Tamansarie (Suriname) ingewijd 10.02.2015

Op zondagmorgen 8 februari 2015 heeft opziener R. Vis de nieuwe kerk in Tamansarie aan de Manadoweg ingewijd. Voordat de inwijdingsdienst begon vond de oplevering van het gebouw plaats. De voordeur was keurig in de apostolische kleuren versierd. De grondlegger van de gemeente Tamansarie, evangelist Mendelzoon en de huidige voorganger, herder R. Sanredjo, knipte samen het lint door, waardoor de oplevering een feit was.

Lees meer

Projectkoor Cantare zoekt zangers! 26.01.2015

Het projectkoor Cantare van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland zoekt nieuwe, enthousiaste en 'jeugdige' zangers voor jaar project in 2015; het concert 'Zalig te weten'. 

Onder voorbehoud de rest van het programma in 2015:

* 3 mei Jeugd- & Seniorendienst te Hilversum;
* 27 juni Openingsconcert gebouw Hilversum te Hilversum;
* 5 & 6 september Cantare koor- en repetitieweekend;
* 23, 24 & 25 oktober Orkestweekend La Symfona te Limburg;
* 29 november Cantare concert “Zalig te weten” te Voorthuizen;
* 6 december districtsaposteldienst te Gent;
* 2016 buitenlandse reis.
 

Lees meer

Oproep van de archiefwerkgroep 22.01.2015

In de rubriek Wie Wat Waar, doet de werkgroep die zich bezighoudt met het archief van de kerk in Nederland een oproep voor het beschikbaar stellen van oude kerkelijke voorwerpen, foto's en documenten.

Daarnaast is de werkgroep nog op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen om (thuis) alle documenten die de werkgroep inmiddels verzameld heeft te digitaliseren. Heeft u zin en tijd om hieraan mee te werken, laat het ons dan weten via ons e-mail adres wie.wat.waar at nak-nl.com of via het secretariaat van de kerk.

Lees meer

Renovatie kerkgebouw Nijmegen en realisatie zes studentenappartementen 05.01.2015

Het kerkgebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk aan de Graafseweg 101 in Nijmegen dateert uit het jaar 1923. In het jaar 1975 was voor het laatst een verbouwing uitgevoerd. Boven een gedeelte van het kerkgebouw is een woonruimte die echter al jaren niet meer als zodanig in gebruik was.

Sinds 2009 stond het gebouw enkele jaren te koop, maar zonder het gewenste resultaat. In 2013 ontstond het idee of het mogelijk was om in het gebouw appartementen voor studenten te realiseren. Nijmegen is tenslotte een studentenstad.

Lees meer