Home

Welkom op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland

Op deze website willen we u graag informeren over de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. Ook willen we u onder meer op de hoogte houden van bijzondere evenementen en activiteiten.

Actueel

Confirmantendag 2015 15.04.2015

Op zondag 12 april 2015 was er zoals elk jaar weer de Landelijke confirmantendag in Hilversum. De 32 confirmanten waren met hun begeleider vanaf 10:30 uur welkom voor wat te drinken en om 11:00 uur werd de dag geopend door apostel P. Klene. Hierbij vertelde de apostel dat het een overgangsdag was van het onderwijs naar de jeugd. Het moet een feest zijn en dus niet alleen maar serieus, maar ook leuk.

Lees meer

Archief nieuws - Jongelings Vereeniging 10.04.2015

De werkgroep die zich volop bezighoudt met archiefzaken stuit soms op oud en zeer interessant fotomateriaal. Deze keer tonen we u een foto uit de jaren dertig, genomen voor onze kerk in Froombosch. Op de achterzijde van de foto staat vermeld: Hersteld Apostolische Jongelings Vereeniging.

Lees meer

+++ In het kort +++ Bijzonder bezoek zangkoor gemeente Zeist 01.04.2015

Op zondagmorgen 29 maart is het zangkoor van de gemeenschap Zeist direct na de ochtenddienst op stap gegaan voor een bijzonder bezoek...

Ga naar het artikel

Lees meer

Nieuwe kerk voor de gemeente Emmeloord 12.03.2015

Zondag 8 maart 2015 bezocht opziener R. Vis de kerkgemeente Emmeloord.  Namens het kerkbestuur mocht hij een bijzondere boodschap brengen: namelijk een nieuwe kerk voor de gemeente!

Lees meer

Nieuwe priester in gemeente Asigron (Suriname) gewijd 10.03.2015

Op zondag 8 maart 2015 bezocht apostel P. Klene de gemeente Asigron in Suriname. Aan de kerkdienst namen 96 mensen deel. 

Tijdens deze kerkdienst werd een jonge geloofsbroeder tot priester gewijd. 

Lees meer

Aankondiging: nieuwe webmaster per 1 maart 2015 09.03.2015

Na ruim vijf jaar betrokken te zijn geweest bij het beheer van de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland, zal broeder Michael Vorbrodt, in verband met zijn verhuizing, afscheid nemen als webmaster van de Nederlandse website. Hij is per 1 maart 2015 opgevolgd door priester Hans Koetsier. Michael Vorbrodt wordt hartelijk bedankt voor al zijn inzet, toewijding en betrokkenheid. Hij was onder andere nauw betrokken bij de omzetting naar een nieuwe website in 2011.

Lees meer

Nieuwe kerk in Tamansarie (Suriname) ingewijd 10.02.2015

Op zondagmorgen 8 februari 2015 heeft opziener R. Vis de nieuwe kerk in Tamansarie aan de Manadoweg ingewijd. Voordat de inwijdingsdienst begon vond de oplevering van het gebouw plaats. De voordeur was keurig in de apostolische kleuren versierd. De grondlegger van de gemeente Tamansarie, evangelist Mendelzoon en de huidige voorganger, herder R. Sanredjo, knipte samen het lint door, waardoor de oplevering een feit was.

Lees meer